Paardenhotel in Vorden

De Achterhoek is bij uitstek hét gebied voor paardenliefhebbers. Lange ruiter- en menpaden kronkelen door een prachtig coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door cultuurhistorische landgoederen. Vanuit Vorden start onder andere de Graafschaproute, een 38 kilometer lange route die u over zandwegen meeneemt langs plaatsen als Lochem, Laren en Almen.

Overnachten met uw paard bij De Wildenborcherhof

Als u de Achterhoek te paard verkent, ontdekt u de diverse uitrijmogelijkheden en veelheid aan routes. De Wildenborcherhof is vanwege haar centrale ligging een uitstekend startpunt. Wij beschikken over luxe appartementen, comfortabele hotelkamers, ruime paardenboxen en ruimte voor het stallen van uw aanspanning. Het stro, ruwvoer en water zijn bij de overnachting inbegrepen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor trailers en vrachtwagens.

De appartementen

Als uw paard na een lange tocht comfortabel op stal staat, kunt u tot rust komen in één van onze vier sfeervolle tweekamerappartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met flatscreentelevisie, draadloos internet en directe toegang tot het terras op de zonzijde. U kunt er zelf uw eten bereiden: de open keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en gasfornuis met vier pitten. Daarnaast is er een ruime badkamer met douche en toilet.

Als gast van de Wildenborcherhof kunt u ook gebruik maken van de broodjesservice of tegen meerprijs aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt in de Taveerne. Daarnaast is het mogelijk om op het terras heerlijke gerechten te bestellen van onze lunchkaart. 

U kiest voor een verblijf in een appartement voor de duur van een weekend, midweek, week of langer.

Reserveren

Het hotel

Het is ook mogelijk om een hotelkamer bij de Wildenborcherhof te reserveren. De hotelkamers vormen de perfecte plek om tot rust te komen na een lange buitenrit door pittoreske dorpjes en langs Achterhoekse boerenhoeven. Het tuinterras en de serre bieden u de gelegenheid om gezellig met elkaar de belevenissen van die dag te delen.

De acht comfortabele hotelkamers van de Wildenborcherhof bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van de Taveerne. Vanuit uw kamer kijkt u uit op het rustieke landschap van Vorden. U beschikt over een flatscreentelevisie, draadloos internet en een badkamer met douche en toilet.

In de Taveerne wordt elke ochtend het ontbijt geserveerd. Deze is bij de prijs van een hotelovernachting inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om op het terras heerlijke gerechten te bestellen van onze lunchkaart.