Bed & Breakfast

Als u wilt overnachten bij een b&b in de rustieke omgeving van de Achterhoek, dan bent u bij de Wildenborcherhof in Vorden aan het juiste adres. De Wildenborcherhof grenst aan ’t Groote Veld, vlak bij bossen, weilanden, houtsingels en pittoreske dorpjes. Fietsers, wandelaars en ruiters kunnen daarom hier hun hart ophalen. De bed & breakfast biedt maar liefst acht hotelkamers (inclusief ontbijt) en vier ruime appartementen (exclusief ontbijt).

Ontbijten bij bed & breakfast Wildenborcherhof

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Deze wordt met zorg bereid in onze gewaardeerde keuken en kunt u nuttigen in de sfeervolle serre of op het tuinterras met uitzicht op de weilanden en bossen. De geur van versgebakken brood komt u bij binnenkomst al tegemoet…

Reserveren

Het ontbijt

Het buffet bestaat onder andere uit diverse broodjes, vers fruit, gekookte en/of gebakken eieren, broodbeleg (waaronder rosbief en nagelhout van eigen rund), yoghurt, cruesli en honing van Wildenborchse imker. Daarnaast is er jus d’orange, koffie en thee.

Lunch

Geniet op ons terras van het uitzicht onder het genot van een hapje en drankje. De keuken maakt gebruik van eerlijke en huisgemaakte producten, voornamelijk uit eigen streek. 

 

Dieet of allergie?

Heeft u een dieet of allergie? Geef dit bij uw reservering aan ons door zodat onze keuken hier op een passende wijze mee om kan gaan. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijk ontbijt of lunchgerecht.

Daggasten

Verblijft u niet bij onze bed & breakfast? Dan is het ook mogelijk om bij ons te ontbijten of te lunchen.