De Camping

Camping “de Wildenborcherhof” is gelegen tussen het acht-kastelendorp Vorden en het pittoreske stadje Lochem.
Tevens grenst de camping aan het mooie natuurgebied “Het Grootte Veld”. Hier zijn vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, menners en ruiters.

De camping beschikt over 30 mooie, ruime plaatsen. Deze bieden een uniek uitzicht op weilanden en bossen. Het terrein heeft drie centrale watertappunten. De elektra-aansluitingen beschikken over 10 Ampère stroom.

Fietsen kunt u plaatsen in een overdekte fietsenstalling die ’s avonds wordt afgesloten. Hier bevinden zich aansluitingen voor het opladen van elektrische fietsen. Tevens kunt u fietsen bij ons huren. Voor enig vertier ligt er naast de fietsenstalling een Jeu de Boules baan waar u een balletje kunt werpen.

Op het boerenbedrijf wordt op extensieve wijze koeien gehouden. In de koeienstal en in de weilanden rondom de camping treft u de Blonde d’Aquitaine aan. Dit is een vleesras van Franse bodem. Deze staan in het algemeen bekend om hun pittige karakter, de smaak en structuur van het rundvlees is echter overtreffend. Bij ons is dit vlees verkrijgbaar, zodat wellicht ook u deze smaaksensatie kunt beleven. Op het tuinterras, gelegen op het zuiden, kunt u terecht voor een verfrissend drankje of gebruik maken van diverse lunchgerechten. Om het vakantiegevoel compleet te maken is er een broodjesservice. Voor verdere informatie klikt u op De Taveerne.

Met vriendelijke groet,
Fam. van Ark en medewerkers